detskavagottoleva

Alla inlägg den 7 januari 2021

Av Monica Johansson - 7 januari 2021 19:49

Inte mycket till vinter denna december. Men vi har varit aktiva med våra hundar. Irene och Ulf har bjudit in till aktiviteter hemma hos dem i Kung-Husby vid flera tillfällen. Det har blivit personsök i trädgården med alla uthus. Jättefin skog för promenader också. Sen har vi grillat, käkat räkmacka, jultallrik och gulaschsoppa. Vi förstår att roa oss i dessa corona-tider.

               

Ila och jag har gått på kurs också! Vi håller på att lära oss riktigt säkra markeringar vid kongsök! Eftersom vi sysslat med Nosework tidigare och där är det inte lika viktigt med markeringarna, är det ganska svårt för Ila att lära om! 

     

Tassar o Tår har haft sin traditionella julfest i skogen med paket som hundarna får leta rätt på! Mycket uppskattat! Mattarna o hussarna fikar och grillar korv.

         

En dag var vi med retrievergänget på apporteringsträning!

 

Tur att man är van att umgås utomhus! Vi brukar ju alltid fika i skogen när vi tränar hund eller är på promenad.

  Här med Merja och Bertil!

 

Kajsa blev sjuk dan före julafton, så dom kunde jag inte träffa alls. Bestämde träff med Isak på kyrkåsen dagen före julafton. Strålande sol för en gångs skull, underbart! Vi satt på en bänk och pratade och njöt av ljuset!          

Tim och jag träffades på annandagen i Mel's Garage och tog en fika där. Vi var nästan ensamma där. Mysigt med en egen stund med barnbarnbarnen!          

Promenader har vi varit på , både med sällskap , och bara Ila och jag! Här några bilder från vattenparken.

   


  Och några julklappar blev det också!

      

Ovido - Quiz & Flashcards