detskavagottoleva

Alla inlägg den 24 juni 2015

Av Monica Johansson - 24 juni 2015 11:18

I går kom Sally till oss. Hon ska bo här medan hennes familj är på semester. Ila och Sally har känt varandra sedan de var valpar, och trivs fint ihop. 

 

Ila och jag har precis vilat upp oss från midsommarfirande på Tånga Hed. Torsdag till söndag var vi där tillsammans med "hundfolk" från Varberg och Göteborg. Intensiva dagar med bra hundträning och trevliga kvällar med god mat, lekar, tävlingar och musik med allsång! Ila och jag tränade patrullering och spår. Inte trodde jag att hon skulle minnas så mycket från patrullhundsträningen förra sommaren, men hon kom ihåg och var riktigt taggad och uppmärksam! Vi provade också på "Nose Work", en ny sport för oss. Den verkar också passa Ila bra, för hon lärde sig fort och jobbade lugnt och koncentrerat. 

Eftersom det var midsommarafton så plockade vi blommor ... 


 

... och band kransar! Anna-Karin var en fena på det!

   

Titta så fint!


För säkerhets skull så dukade vi och åt inomhus, för vädret var inte så pålitligt! 

 

... musik, dans och allsång förhöjde stämningen!

 


 

 

Men vädret blev bara stabilare ju längre kvällen led, och när vi traskade hemåt (till vandrarhemmet) så var himlen nästan molnfri!

Merja och jag började alla mornar med en timmes promenad med hundarna. Vid den promenadslingan gick hästar, får och kor i hagarna bredvid.

 

Ila hälsar på den minsta lilla hästen!

Jag är så glad och tacksam för att jag fick vara med på detta träningsläger! 





Ovido - Quiz & Flashcards